Villa 89 Nimman - Chiang Mai

Su Thep
Villa 89 Nimman - Chiang Mai Öne Çıkan Resim
Villa 89 Nimman - Chiang Mai Dış Mekan
Villa 89 Nimman - Chiang Mai Dış Mekan
Villa 89 Nimman - Chiang Mai Dış Mekan
Villa 89 Nimman - Chiang Mai İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
Villa 89 Nimman - Chiang Mai
20 Siri Mangkalajarn Road Lane 9 Suthep, Mueang , Su Thep

Bu villa misafirlere Chiang Mai (Nimman) bölgesinde, Chiang Mai Üniversitesi yakınında ve Dünya Böcek ve Doğa Harikaları Müzesi ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Tha Phae Kapısı ile 2,6 mi (4,1 km) ve Chiang Mai Gece Çarşısı ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Klimalı bu villada özel havuz ve Akıllı televizyonlar ayrıcalığı yaşayın. Size özel, veranda vardır. Misafirler için buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu villada misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

5-Bedroom
5-Bedroom Pool Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x