Villa 1927 Arthotel Boutique

Bajio, Chapala
Villa 1927 Arthotel Boutique Genel
Villa 1927 Arthotel Boutique Genel
Villa 1927 Arthotel Boutique Öne Çıkan Resim
Villa 1927 Arthotel Boutique Dış Mekan
Villa 1927 Arthotel Boutique Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Villa 1927 Arthotel Boutique
Av. Hidalgo 234 Centro Bajio, Chapala

Villa 1927 Arthotel Boutique size Chapala (Chapala Centro) bölgesinde, Chapala Gölü ve Chapala Malecon yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ajijic Malecon ile 4,8 mi (7,8 km) ve Monte Coxala Spa Merkezi ile 9,7 mi (15,7 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

De
De Luxe Room
Grand
Grand Room
Room
Lake view Suite
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x