Vila Vita Parc Resort & Spa

Barlavento, Porches
Vila Vita Parc Resort & Spa Genel
Vila Vita Parc Resort & Spa Genel
Vila Vita Parc Resort & Spa Genel
Vila Vita Parc Resort & Spa Genel
Vila Vita Parc Resort & Spa Genel
Image More +211 fotoğraf
Vila Vita Parc Resort & Spa
Rua Anneliese Pohl Alporchinhos, Porches Barlavento, Porches

Vila Vita Parc Resort & Spa misafirlere Lagoa (Porches) bölgesinde, Cova Redonda Plajı ve Senhora da Rocha Plajı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Albufeira Eski Şehir Meydanı ile 9,3 mi (15 km) ve Falesia Plajı ile 17,9 mi (28,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Bela Vita - seasonal ideal; otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi var. Bar/oturma salonu, plaj bar veya bir 2 havuz barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 170 klimalı oda espresso kahve makinesi ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (Outside Resort)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (Outside Resort)
Deluxe
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Premium
Premium Süit (Oasis Rooftop)
Premium
Premium Süit (Oasis)
Family
Family Süit (Oasis)
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse) (Suite)
Villa
Villa (Atlantico I)
Villa
Villa (AlMar)
Villa
Villa (Trevo)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x