Turiquintas

Porches
Turiquintas Öne Çıkan Resim
Turiquintas Dış Mekan
Turiquintas Dış Mekan
Turiquintas Yerinde Yemek
Turiquintas Oda Manzaraları
Image More +40 fotoğraf
Turiquintas
Rua da Turiquintas Alporchinhos , Porches

Lagoa (Porches) bölgesindeki Turiquintas misafirlere Marinha Plajı ve Benagil Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Sao Rafael Plajı ile 12,4 km (7,7 mi) ve Albufeira Marinası ile 13 km (8,1 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 80 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz ücretli su parkı ve sezonluk açık havuz eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Akdeniz stili apart dairede misafirlere kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve canlı bitki duvarı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Stüdyo, Kısmi Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası
Family
Family Apart Daire, 3 Yatak Odası
Superior
Superior Villa, 2 Yatak Odası
Superior
Superior Villa, 3 Yatak Odası
Standard
Standard Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x