Vila Turistica Carmen Silvae

Doğu Romanya, Gura Humorului
Vila Turistica Carmen Silvae Genel
Vila Turistica Carmen Silvae Genel
Vila Turistica Carmen Silvae Genel
Vila Turistica Carmen Silvae Öne Çıkan Resim
Vila Turistica Carmen Silvae Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Vila Turistica Carmen Silvae
STR. VORONET,252B Doğu Romanya, Gura Humorului

Gura Humorului bölgesindeki Vila Turistica Carmen Silvae misafirlere denize sıfır, Voronet Manastırı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Pârtia de schi Soimul Kayak Merkezi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Humor Manastırı ile 7,8 mi (12,6 km) ve Mina de Sare Cacica Gözlem Noktası ile 14,8 mi (23,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villanın kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

21 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x