Bucovina Residence

Doğu Romanya, Gura Humorului
Bucovina Residence Genel
Bucovina Residence Genel
Bucovina Residence Genel
Bucovina Residence Genel
Bucovina Residence Genel
Image More +73 fotoğraf
Bucovina Residence
Strada General Eremia Grigorescu Nr. 11 Doğu Romanya, Gura Humorului

Gura Humorului bölgesindeki Bucovina Residence misafirlere Voronet Manastırı ve Humor Manastırı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Vatra Moldovita Manastırı ile 30,7 km (19,1 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 15 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Kapalı havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı, lobide kahve servisi ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, Havuz Manzaralı
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Royal
Royal Apart Daire, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x