Vila Marilyn

Sao Tome Kenti
Vila Marilyn Öne Çıkan Resim
Vila Marilyn Dış Mekan
Vila Marilyn Dış Mekan
Vila Marilyn Dış Mekan
Vila Marilyn Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Vila Marilyn
Quinta Santo Antonio , Sao Tome Kenti

Vila Marilyn misafirlere Sao Tome Adası (Agua Grande) bölgesinde, Sao Sebastiao Kalesi ve Estadio Nacional 12 de Julho ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Sao Tome Katedrali ile 1,3 mi (2,1 km) ve Paroquia da Santissima Trindade ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x