Hotel Residencial Luxan

Sao Tome Kenti
Hotel Residencial Luxan Genel
Hotel Residencial Luxan Genel
Hotel Residencial Luxan Genel
Hotel Residencial Luxan Öne Çıkan Resim
Hotel Residencial Luxan İç Mekan
Image More +21 fotoğraf
Hotel Residencial Luxan
Atras da Cadeia Sao Tome , Sao Tome Kenti

Hotel Residencial Luxan misafirlere Sao Tome Adası (Agua Grande) bölgesinde, Sao Tome Katedrali ve Estadio Nacional 12 de Julho ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Sao Sebastiao Kalesi ile 1,6 mi (2,7 km) ve Paroquia da Santissima Trindade ile 5,1 mi (8,1 km) mesafede.

Hotel Residencial Luxan misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

12 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x