Vila Izvor

Vrdnik
Vila Izvor Öne Çıkan Resim
Vila Izvor Dış Mekan
Vila Izvor Oda Düzeni
Vila Izvor Oda Düzeni
Vila Izvor Oda Düzeni
Image More +18 fotoğraf
Vila Izvor
Rekecas , Vrdnik

Vrdnik bölgesindeki Vila Izvor konaklamanızda, Danube River ile 9,4 mi (15,2 km) ve Fruska Gora Ulusal Parkı ile 5,6 mi (9,1 km) mesafede olacaksınız. Bu daire Novo Hopovo Monastery ile 8,6 mi (13,8 km) ve Svetozar Miletic Monument ile 12,2 mi (19,7 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x