Fruska Pool House

Novi Sad
Fruska Pool House Genel
Fruska Pool House Genel
Fruska Pool House Genel
Fruska Pool House Genel
Fruska Pool House Genel
Image More +43 fotoğraf
Fruska Pool House
217 Fruškogorski put Paragovo potez Artiljevo , Novi Sad

Bu tatil evi misafirlere Novi Sad bölgesinde, milli parkta ve Danube River ile 13 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu tatil evi Petrovaradin Hisarı ile 5,4 mi (8,8 km) ve Novi Sad Üniversitesi ile 6,7 mi (10,9 km) mesafede.

Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş tatil evinde özel havuz ve düz ekran televizyon mevcut. Size özel, mobilyalı balkonlu vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan küçük mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Ev, Kişiye Özel Havuzlu, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x