Vila Flavia B&B

Sud-est, Constanta
Vila Flavia B&B Öne Çıkan Resim
Vila Flavia B&B Dış Mekan
Vila Flavia B&B Dış Mekan
Vila Flavia B&B Dış Mekan
Vila Flavia B&B Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Vila Flavia B&B
Str. Mihai Eminescu, nr. 53 Sud-est, Constanta

Vila Flavia B&B misafirlere Constanta bölgesinde, deniz kıyısında, Köstence Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Art Museum ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Geamia Hunchiar Mosque ile 1,1 mi (1,7 km) ve Great Synagogue ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde 24 saat oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Double
Double or Twin Room with Sea View
Triple
Triple Room with Sea View
Family
Family Room 4
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (or triple room in attic)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (Attic)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x