Vila Elat

Riscani
Vila Elat Genel
Vila Elat Genel
Vila Elat Genel
Vila Elat Genel
Vila Elat Genel
Image More +32 fotoğraf
Vila Elat
140/1 Columna Street , Riscani

Vila Elat misafirlere Kişinev merkezinde, Parlamento Binası ve Başkanlık Sarayı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Stefan Cel Mare Parkı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Puşkin Müzesi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda minibar ve düz ekran televizyon ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Comfort
Comfort Oda
Comfort
Comfort Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x