Dacia Hotel

Kişinev
Dacia Hotel Genel
Dacia Hotel Öne Çıkan Resim
Dacia Hotel Dış Mekan
Dacia Hotel İç Mekan
Dacia Hotel Kahvaltı
Image More +37 fotoğraf
Dacia Hotel
31 August 1989 Street, 135 , Kişinev

Kişinev bölgesindeki Dacia Hotel konaklamanızda, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Stefan Cel Mare Parkı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Parlamento Binası ile 0,2 mi (0,4 km) ve Başkanlık Sarayı ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

84 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Sauna gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Kişinev bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Apart
Apart Daire
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x