Vila Baleira Funchal

Madeira Adası, Funchal
Vila Baleira Funchal Genel
Vila Baleira Funchal Genel
Vila Baleira Funchal Genel
Vila Baleira Funchal Öne Çıkan Resim
Vila Baleira Funchal Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Vila Baleira Funchal
Estrada Monumental N. 274 Madeira Adası, Funchal

Vila Baleira Funchal misafirlere Funchal (São Martinho) bölgesinde, Complexo Balnear do Lido Su Sporları Merkezi ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Barreiros Stadyumu ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel CR7 Müzesi ile 1,7 mi (2,7 km) ve Madeira Botanik Bahçesi ile 3,8 mi (6,2 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Atlantico restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LCD televizyon olan 86 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Premium
Premium Süit, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda
Premium
Premium Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x