Vila Arial

Southern Albania, Vlore
Vila Arial Genel
Vila Arial Genel
Vila Arial Genel
Vila Arial Genel
Vila Arial Genel
Image More +148 fotoğraf
Vila Arial
Rruga Aleks Çaçi Southern Albania, Vlore

Vila Arial misafirlere Vlore merkezinde, Vlora Üniversitesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Sheshi i Flamurit ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Muzeu Historik ile 1,2 mi (1,9 km) ve Ethnographic Museum ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Pansiyonun kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve Akıllı televizyonlar olan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler bitişik şaraphane gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafilere barbekü ızgaraları ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak, Avlu Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Family
Family Süit
Junior
Junior Süit
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Balkon, Plaj Kenarı
Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x