Vila Angatú Eco Resort & Spa

Costa Do Descobrimento, Santo Andre
Vila Angatú Eco Resort & Spa Genel
Vila Angatú Eco Resort & Spa Genel
Vila Angatú Eco Resort & Spa Genel
Vila Angatú Eco Resort & Spa Genel
Vila Angatú Eco Resort & Spa Genel
Image More +155 fotoğraf
Vila Angatú Eco Resort & Spa
Av. Beira Mar, 2000 Costa Do Descobrimento, Santo Andre

Vila Angatú Eco Resort & Spa misafirlere Santa Cruz Cabralia bölgesinde, plajda ve Santo Andre Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Arakakai Plajı ile 3,3 mi (5,3 km) ve Santa Cruz Cabralia Kilisesi ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Brezilya mutfağı alanında uzman olan Dendê yemek servisi için ideal; bu resort otelde toplam 4 restoran var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 122 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, spa küveti ve açık tenis kortu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kuaför vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu resort otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Dağ
Dağ Evi
Deluxe
Deluxe Süit
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Süit (Master)
Room
Dağ Evi (Triplo)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x