Pousada Vila Araticum Praia

Costa Do Descobrimento, Santo Andre
Pousada Vila Araticum Praia Genel
Pousada Vila Araticum Praia Öne Çıkan Resim
Pousada Vila Araticum Praia Dış Mekan
Pousada Vila Araticum Praia Dış Mekan
Pousada Vila Araticum Praia Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Pousada Vila Araticum Praia
Av. Beira Mar, 2550 Santo André Costa Do Descobrimento, Santo Andre

Pousada Vila Araticum Praia misafirlere Santa Cruz Cabralia bölgesinde, plajda ve Santo Andre Plajı ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Muta Plajı ile 8,2 mi (13,2 km) ve Arakakai Plajı ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 32 klimalı odada minibar mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon ve veranda bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı ve otelde alışveriş sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Dört Kişilik Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Junior Tek Kişilik Oda
Room
Family Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x