Viewplace Mansion

Orta Tayland, Bangkok
Viewplace Mansion Öne Çıkan Resim
Viewplace Mansion Dış Mekan
Viewplace Mansion Dış Mekan
Viewplace Mansion Dış Mekan
Viewplace Mansion Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Viewplace Mansion
29 soi Ladprao 130 Klongjan, Bangkapi Orta Tayland, Bangkok

Bangkok (Ramkhamhaeng) bölgesindeki Viewplace Mansion misafirlere The Mall Bangkapi alışveriş merkezi ve Ramkhamhaeng Üniversitesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 9,7 mi (15,7 km) ve Rajamangala Stadyumu ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Tayland mutfağı seven misafirler için Viewplace ideal; otelde yemek servisi yapan 6 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için oda servisi var. Hafif yemek servisi 3 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 175 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve Diş fırçası ve diş macunu vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x