Vietnam Taste Hotel

Quy Nhon
Vietnam Taste Hotel Genel
Vietnam Taste Hotel Genel
Vietnam Taste Hotel Genel
Vietnam Taste Hotel Genel
Vietnam Taste Hotel Genel
Image More +124 fotoğraf
Vietnam Taste Hotel
96 Xuan Dieu Hai Cang , Quy Nhon

Vietnam Taste Hotel misafirlere Quy Nhon bölgesinde, iş merkezinde, Binh Dinh Museum ve Tam An Pagoda 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ham Ho Turizm Bölgesi ile 1 mi (1,6 km) ve Uzun Khanh Pagoda ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Vietnam Taste Hotel içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunan 111 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Yarı açık banyolar, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Quy Nhon bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x