Huong Viet Hotel

Orta Vietnam, Quy Nhon
Huong Viet Hotel Genel
Huong Viet Hotel Genel
Huong Viet Hotel Genel
Huong Viet Hotel Genel
Huong Viet Hotel Genel
Image More +149 fotoğraf
Huong Viet Hotel
102 Xuan Dieu Street Orta Vietnam, Quy Nhon

Huong Viet Hotel misafirlere Quy Nhon bölgesinde, plajda, Binh Dinh Museum ve Tam An Pagoda 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Ham Ho Turizm Bölgesi ile 0,9 mi (1,5 km) ve Uzun Khanh Pagoda ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 111 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Süit (Imperial)
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Süit (Imperial)
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x