Viet Long Hoi An Beach Hotel

Orta Vietnam, Cam An
Viet Long Hoi An Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Viet Long Hoi An Beach Hotel Dış Mekan
Viet Long Hoi An Beach Hotel Kahvaltı
Viet Long Hoi An Beach Hotel Yerinde Yemek
Viet Long Hoi An Beach Hotel Yerinde Yemek
Image More +24 fotoğraf
Viet Long Hoi An Beach Hotel
Lac Long Quan St. Phuoc Tan Block, Cua Dai Ward Orta Vietnam, Cam An

Viet Long Hoi An Beach Hotel misafirlere Hoi An (Cam An) bölgesinde, An Bang Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Cua Dai Plajı ile yaya olarak 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel My Khe Plajı ile 9,3 mi (15 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 2 Yatak Odası
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x