An Bang Stilt House

Orta Vietnam, Cam An
An Bang Stilt House Genel
An Bang Stilt House Genel
An Bang Stilt House Öne Çıkan Resim
An Bang Stilt House Dış Mekan
An Bang Stilt House Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
An Bang Stilt House
Group 4, Tan Thanh Hamlet Cam An Ward Orta Vietnam, Cam An

An Bang Stilt House misafirlere Hoi An (Cam An) bölgesinde, An Bang Plajı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Cua Dai Plajı ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon My Khe Plajı ile 9,5 mi (15,2 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için şömine olan 19 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Suite)
Room
Family Oda (Deluxe)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Traditional İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x