Vientiane Star Hotel

Vientian
Vientiane Star Hotel Genel
Vientiane Star Hotel Genel
Vientiane Star Hotel Genel
Vientiane Star Hotel Öne Çıkan Resim
Vientiane Star Hotel Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Vientiane Star Hotel
18 Manthatourath Road Xien Yeun Village, Chanthabouly , Vientian

Vientiane Star Hotel konaklamanızda Vientian merkezinde, Lao Ulusal Müzesi ve Laos Ulusal Stadyumu ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Wat Si Saket ile 1 km (0,6 mil) ve Ban Anou Gece Pazarı ile 1,2 km (0,8 mil) mesafede.

TEXUS CHICKEN, Vientiane Star Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Room with Private Bathroom
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Room with Shared Bathroom
Room
Standard Twin Room
Room
Triple Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x