Bloom Boutique Hotel and Cafe

Vientian
Bloom Boutique Hotel and Cafe Öne Çıkan Resim
Bloom Boutique Hotel and Cafe Dış Mekan
Bloom Boutique Hotel and Cafe Dış Mekan
Bloom Boutique Hotel and Cafe Dış Mekan
Bloom Boutique Hotel and Cafe Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Bloom Boutique Hotel and Cafe
Wat XiengNgeun Alley, Setthathirath Road XiengNgeun Village , Vientian

Bloom Boutique Hotel and Cafe misafirlere Vientian merkezinde, Wat Chan ve Lao National Culture Hall ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Thai-Laos Dostluk Köprüsü ile 13 mi (20,9 km) ve Wat Si Saket ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Twin Room
Junior
Junior Suite
Room
Superior Double Room
Room
Deluxe King Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x