Vida Aventura Ranch

Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Guayabo
Vida Aventura Ranch Genel
Vida Aventura Ranch Genel
Vida Aventura Ranch Genel
Vida Aventura Ranch Genel
Vida Aventura Ranch Genel
Image More +47 fotoğraf
Vida Aventura Ranch
San Jorge de Bagaces Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Guayabo

Vida Aventura Ranch konaklamanızda Guayabo bölgesinde, Rio Negro Hot Springs ile 11,2 km (7 mi) ve Santa María Ranger Station ile 13,6 km (8,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Oropéndola Waterfall ile 15,8 km (9,8 mil) ve Rincón de la Vieja Yanardağı Ulusal Parkı ile 16 km (10 mil) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya su kaydırağı dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, 4 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Family Stüdyo, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Çadır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x