Santa Maria Volcano Lodge

Kuzey Düzlükleri, Guayabo
Santa Maria Volcano Lodge Genel
Santa Maria Volcano Lodge Genel
Santa Maria Volcano Lodge Genel
Santa Maria Volcano Lodge Genel
Santa Maria Volcano Lodge Öne Çıkan Resim
Image More +53 fotoğraf
Santa Maria Volcano Lodge
Colonia Blanca Kuzey Düzlükleri, Guayabo

Santa Maria Volcano Lodge konaklamanızda Guayabo bölgesinde, Area de Conservación Guanacaste ile 0,1 km (0,1 mi) ve Rincón de la Vieja Yanardağı Ulusal Parkı ile 17,9 km (11,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu küçük otel Miravalles Yanardağı ile 32,2 km (20 mil) ve La Leona Waterfall ile 48,7 km (30,2 mil) mesafede.

Santa Maria Volcano Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Yapay nehir gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Bungalov, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Family
Family Bungalov, Bahçe Manzaralı
Family
Family Bungalov, Avlu Manzaralı
Room
Family Bungalov, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x