Vicky's Garden

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kalamaki
Vicky's Garden Öne Çıkan Resim
Vicky's Garden Dış Mekan
Vicky's Garden Dış Mekan
Vicky's Garden Dış Mekan
Vicky's Garden Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Vicky's Garden
Kalamaki Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kalamaki

Zakynthos bölgesindeki Vicky's Garden konaklamanızda, National Marine Park of Zakynthos ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Kalamaki Crazy Golf ile 9 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Kalamaki Plajı ile 0,6 mi (1 km) ve Laganas Plajı ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x