Nomas Living

Kalamaki
Nomas Living Öne Çıkan Resim
Nomas Living Dış Mekan
Nomas Living Dış Mekan
Nomas Living Dış Mekan
Nomas Living İç Mekan
Image More +14 fotoğraf
Nomas Living
Kalamaki 239 , Kalamaki

Nomas Living misafirlere Zakynthos bölgesinde, plaj yakınında, National Marine Park of Zakynthos ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Kalamaki Crazy Golf ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Kalamaki Plajı ile 0,5 mi (0,9 km) ve Laganas Plajı ile 2,3 mi (3,6 km) mesafede.

Misafirler ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Stüdyo
Room
Deluxe Stüdyo
Room
Superior Stüdyo
Room
Design Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x