Větruše Hotel Restaurant

North Bohemia, Usti nad Labem
Větruše Hotel Restaurant Genel
Větruše Hotel Restaurant Genel
Větruše Hotel Restaurant Genel
Větruše Hotel Restaurant Genel
Větruše Hotel Restaurant Genel
Image More +56 fotoğraf
Větruše Hotel Restaurant
Fibichova 392/25 North Bohemia, Usti nad Labem

Usti nad Labem bölgesindeki Větruše Hotel Restaurant misafirlere tren/metro istasyonu bağlantılı, Elbe ve Strekov Kalesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Lanová Dráha Krupka - Komáří Vížka ile 10,6 mi (17 km) ve Doubravská hora ile 11,9 mi (19,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 45 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 spa küveti, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x