Versailles Stay

Metro Luzon Urban Beltway, Makati Merkez İş Bölgesi
Versailles Stay Genel
Versailles Stay Öne Çıkan Resim
Versailles Stay Dış Mekan
Versailles Stay Dış Mekan
Versailles Stay Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Versailles Stay
Sen. Gil Puyat Avenue Salcedo Village Metro Luzon Urban Beltway, Makati Merkez İş Bölgesi

Versailles Stay misafirlere Makati (Makati Merkez İş Bölgesi) bölgesinde, Filipinler Kanada Elçiliği yakınında ve RCBC Plaza ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire GT International Towers ile 1,1 km (0,7 mil) ve Makati Tıp Merkezi ile 1,1 km (0,7 mil) mesafede.

Apart dairede yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için 40 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 24-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x