Veronica Residence

Orta Tayland, Bangkok
Veronica Residence Öne Çıkan Resim
Veronica Residence Oda Düzeni
Veronica Residence Oda Düzeni
Veronica Residence Oda Düzeni
Veronica Residence Banyo Tipleri
Image More +10 fotoğraf
Veronica Residence
227 Rachadapisek Road Dindaeng Orta Tayland, Bangkok

Veronica Residence misafirlere Bangkok (Ratchadaphisek) bölgesinde, Merkez Plaza Ladprao Alışveriş Merkezi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Chatuchak Hafta Sonu Pazarı ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 7,7 mi (12,4 km) ve Khaosan Caddesi ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede.

Veronica Garden, Veronica Residence misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 60 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Exclusive Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Süit
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x