Verno House

Central Hungary, Lipotvaros
Verno House Öne Çıkan Resim
Verno House Dış Mekan
Verno House Yerinde Yemek
Verno House Yerinde Yemek
Verno House Yerinde Yemek
Image More +13 fotoğraf
Verno House
26 Október 6. u. Central Hungary, Lipotvaros

Verno House misafirlere Budapeşte merkezinde, Özgürlük Meydanı ve Macaristan Art Nouveau Evi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Parlamento Binası ile 1,6 mi (2,5 km) ve Gellert Termal Banyoları ve Yüzme Havuzu ile 1,8 mi (3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

50 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Junior
Junior Stüdyo Süit
Room
Comfort Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x