Verano Beach Villa

Orta Tayland, Puk Tian
Verano Beach Villa Öne Çıkan Resim
Verano Beach Villa Dış Mekan
Verano Beach Villa Dış Mekan
Verano Beach Villa Dış Mekan
Verano Beach Villa Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Verano Beach Villa
168/1 Moo 3, Puk-Tien Orta Tayland, Puk Tian

Verano Beach Villa misafirlere Tha Yang bölgesinde, plajda, Kaew Plajı yakınında ve Puek Tian Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Cha-am Plajı ile 9,4 mi (15,2 km) ve Hua Hin Gece Pazarı ile 26,1 mi (41,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için resort otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Resort otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard Oda
The
The Terrace
Standard
Standard Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x