Puktien Cabana Beach Resort and Residence

Orta Tayland, Puk Tian
Puktien Cabana Beach Resort and Residence Genel
Puktien Cabana Beach Resort and Residence Öne Çıkan Resim
Puktien Cabana Beach Resort and Residence Dış Mekan
Puktien Cabana Beach Resort and Residence Dış Mekan
Puktien Cabana Beach Resort and Residence Yerinde Yemek
Image More +27 fotoğraf
Puktien Cabana Beach Resort and Residence
141 Moo 3 T.Puktien A.Tayang Orta Tayland, Puk Tian

Puktien Cabana Beach Resort and Residence misafirlere Phetchaburi bölgesinde, plajda ve Puek Tian Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Cha-am Plajı ile 11,5 mi (18,4 km) ve Kaew Plajı ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Deniz ürünleri sevenler için The Best Seafood ideal; otelin denize sıfır restoranı tavsiye edilir, isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 69 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Misafirler 300 metre içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Cabana
Deluxe
Deluxe Cabana
Deluxe
Deluxe Sea View
Room
Deluxe Cabana Family
Room
Residence Garden View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x