Veranda Residence Pattaya

Tayland Doğu Sahili, Na Chom Thian
Veranda Residence Pattaya Genel
Veranda Residence Pattaya Genel
Veranda Residence Pattaya Genel
Veranda Residence Pattaya Öne Çıkan Resim
Veranda Residence Pattaya Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Veranda Residence Pattaya
Jomtien Beach Rd., Na Jomtein Soi 4 Na Chom Thian Tayland Doğu Sahili, Na Chom Thian

Veranda Residence Pattaya misafirlere Pattaya (Na Kluea) bölgesinde, Jomtien Plajı ve Pattaya Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı apart daire Dongtan Plajı ile 4,9 mi (7,9 km) ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede.

Apart dairede yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LED televizyon olan 56 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Özel mutfak ve içinde buzdolabı. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

1
1 Bedroom Residence
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası
Süit,
Süit, 3 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Two Bedroom Residence
Room
Villa, 3 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x