Rodina Beach Hotel

Tayland Doğu Sahili, Na Chom Thian
Rodina Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Rodina Beach Hotel Dış Mekan
Rodina Beach Hotel Dış Mekan
Rodina Beach Hotel Dış Mekan
Rodina Beach Hotel Dış Mekan
Image More +80 fotoğraf
Rodina Beach Hotel
69/4 Moo 1 Jomtien Beach Road Pattaya Najomtien Tayland Doğu Sahili, Na Chom Thian

Rodina Beach Hotel misafirlere Pattaya (Na Kluea) bölgesinde, Jomtien Plajı ve Pattaya Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Dongtan Plajı ile 4,2 mi (6,8 km) ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede.

Tayland mutfağı sevenler için Rodina ideal, a denize sıfır restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 160 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Deluxe Twin Sea View
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Honeymoon Stüdyo, Küvet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x