Venus Royal Hotel - Foshan

Pearl River Deltası, Foshan
Venus Royal Hotel - Foshan Genel
Venus Royal Hotel - Foshan Öne Çıkan Resim
Venus Royal Hotel - Foshan Oda
Venus Royal Hotel - Foshan
No.29 Hexi Road, Suiyan West Road, Yanbu Nanhai District, Foshan Pearl River Deltası, Foshan

Venus Royal Hotel - Foshan misafirlere Foshan (Nanhai) bölgesinde, Qiandeng Lake ve Bai E Tan ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pekin Caddesi Yaya Sokağı ile 11,6 mi (18,7 km) ve Canton Kulesi ile 16,7 mi (26,8 km) mesafede.

Öğle yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 190 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Karaoke gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Oda (Business)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x