The Yun Hotel Foshan Nanhai

Pearl River Deltası, Foshan
The Yun Hotel Foshan Nanhai Genel
The Yun Hotel Foshan Nanhai Genel
The Yun Hotel Foshan Nanhai Genel
The Yun Hotel Foshan Nanhai Genel
The Yun Hotel Foshan Nanhai Genel
Image More +57 fotoğraf
The Yun Hotel Foshan Nanhai
No.2, Haiba East Road, Nanhai District Pearl River Deltası, Foshan

The Yun Hotel Foshan Nanhai konaklamanızda Foshan bölgesinde, Shamian Exhibition Hall ile 12,6 km (7,8 mi) ve Canton Fuar Kompleksi ile 28,6 km (17,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Pekin Caddesi Yaya Sokağı ile 11,1 mi (17,9 km) ve Canton Kulesi ile 16,1 mi (25,9 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 313 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası, Küvet, Nehir Manzaralı
Room
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Engellilere Uygun, Park Manzaralı
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu, Park Manzaralı
Room
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x