Venus Hostel

East Bank, Luksor
Venus Hostel Genel
Venus Hostel Genel
Venus Hostel Öne Çıkan Resim
Venus Hostel Dış Mekan
Venus Hostel Kahvaltı
Image More +26 fotoğraf
Venus Hostel
Youssef Hassan Street - East Bank East Bank, Luksor

Luksor bölgesindeki Venus Hostel misafirlere alışveriş bölgesinde, Luxor Market ve Abu El-Hagag Mosque ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Luksor Tapınağı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Krallar Vadisi ile 20,7 mi (33,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

22 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide bulunur. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretli) temalı park servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x