Nile Carnival Cruise

East Bank, Luksor
Nile Carnival Cruise Öne Çıkan Resim
Nile Carnival Cruise Dış Mekan
Nile Carnival Cruise Dış Mekan
Nile Carnival Cruise Dış Mekan
Nile Carnival Cruise Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Nile Carnival Cruise
Kornish Al Nile East Bank, Luksor

Bu tekne Luksor limanından demir alır ve seyahatinizin en azından bir kısmı boyunca denizde seyreder – daha fazla bilgi için lütfen Özel Giriş Talimatlarına bakın.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kruvaziyerde 24 saat oda servisi sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 62 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu kruvaziyerde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Kulübe
Standard
Standard Kulübe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x