Venezia Cruises

Kuzey Vietnam, Halong
Venezia Cruises Genel
Venezia Cruises Genel
Venezia Cruises Öne Çıkan Resim
Venezia Cruises Dış Mekan
Venezia Cruises Kahvaltı
Image More +37 fotoğraf
Venezia Cruises
Got Ferry Kuzey Vietnam, Halong

Bu tekne Ha Long limanından demir almakta ve seyahatinizin en azından bir kısmı boyunca karadan uzakta seyretmektedir.

Kruvaziyerin restoran, içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

11 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Karaoke gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu kruvaziyerde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Family Oda, Deniz Manzaralı (Deluxe)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x