Veethara Boutique Hotel

Isan, Mak Khaeng
Veethara Boutique Hotel Genel
Veethara Boutique Hotel Genel
Veethara Boutique Hotel Genel
Veethara Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Veethara Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Veethara Boutique Hotel
92/9 Udondutsadee Road Tambon Makkhaeng Isan, Mak Khaeng

Udon Thani bölgesindeki Veethara Boutique Hotel konaklamanızda, Udorn Sunshine Nursery ve Ho Chi Minh Educational & Tourism Historical Site ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Central Plaza Udon Thani ile 1 mi (1,5 km) ve Nongprajak Halk Parkı ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x