Vasia Resort & Spa

Sissi
Vasia Resort & Spa Genel
Vasia Resort & Spa Genel
Vasia Resort & Spa Genel
Vasia Resort & Spa Genel
Vasia Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Image More +51 fotoğraf
Vasia Resort & Spa
Sissi Lassithiou Sissi , Sissi

Vasia Resort & Spa misafirlere Agios Nikolaos bölgesinde, plaj yakınında, Sissi Mini Golf ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Boufos ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Stalis Plajı ile 6 mi (9,7 km) ve Star Beach Water Park ile 9,9 mi (15,9 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

PELAGOS TAVERNA yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 5 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

268 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için gece kulübü, sağlık kulübü ve kapalı havuz mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit, Kişiye Özel Havuzlu, Kısmi Deniz Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası
Dubleks,
Dubleks, Kişiye Özel Havuzlu (Vip-sharing terrace)
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x