Sissi Mare Apartments

Sissi
Sissi Mare Apartments Genel
Sissi Mare Apartments Öne Çıkan Resim
Sissi Mare Apartments Dış Mekan
Sissi Mare Apartments Dış Mekan
Sissi Mare Apartments Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Sissi Mare Apartments
Papatheodorou Sissi , Sissi

Sissi Mare Apartments misafirlere Agios Nikolaos bölgesinde, plaj yakınında, Sissi Mini Golf ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Boufos ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Stalis Plajı ile 6 mi (9,7 km) ve Star Beach Water Park ile 10 mi (16 km) mesafede.

Apart dairenin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x