Vasco Dagama Beach Resort

Quilandi
Vasco Dagama Beach Resort Genel
Vasco Dagama Beach Resort Genel
Vasco Dagama Beach Resort Genel
Vasco Dagama Beach Resort Öne Çıkan Resim
Vasco Dagama Beach Resort Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Vasco Dagama Beach Resort
Kappad Beach, Chemmancherry Village Kappad PO, Kozhikode , Quilandi

Vasco Dagama Beach Resort misafirlere Quilandi bölgesinde, plajda ve Kappad Plajı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Mullakkal Rajeshwari Temple ile 7,6 mi (12,2 km) ve Matri Dei Cathedral ile 11,5 mi (18,5 km) mesafede.

Asya mutfağı sevenler için Waves ideal; otelin havuz kenarı restoranı tavsiye edilir, isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler şömine ve LCD televizyon olan 47 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Kır Evi, Bahçe Manzaralı
Room
Oda, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x