Westway Hotel Calicut

Kozhikode
Westway Hotel Calicut Genel
Westway Hotel Calicut Genel
Westway Hotel Calicut Genel
Westway Hotel Calicut Genel
Westway Hotel Calicut Öne Çıkan Resim
Image More +9 fotoğraf
Westway Hotel Calicut
Kannur Road , Kozhikode

Kozhikode bölgesindeki Westway Hotel Calicut misafirlere tarihi bölgede, Mullakkal Rajeshwari Temple ve Mishkal Mosque ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Mananchira Square ile 1,7 mi (2,7 km) ve Kozhikode Plajı ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Hint mutfağı alanında uzman olan Malabar Court yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 60 klimalı odada özel havuz ve LED televizyon vardır. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve banket salonu vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x