Vantage Point Villas at Stratton Mountain Resort

Güney Vermont, Stratton Mountain
Vantage Point Villas at Stratton Mountain Resort Genel
Vantage Point Villas at Stratton Mountain Resort Genel
Vantage Point Villas at Stratton Mountain Resort Genel
Vantage Point Villas at Stratton Mountain Resort Öne Çıkan Resim
Vantage Point Villas at Stratton Mountain Resort İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Vantage Point Villas at Stratton Mountain Resort
5 Village Lodge Road Güney Vermont, Stratton Mountain

Vantage Point Villas at Stratton Mountain Resort misafirlere Stratton bölgesinde, eyalet parkında, Stratton Mountain Resort ve Villager Kayak Teleferiği ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Snow Dağı ile 14,3 mi (23,1 km) ve Tamarack Kayak Teleferiği ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Vantage Point Villas at Stratton Mountain Resort içindeki 10 restoran yemek servisi yapmaktadır. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirler için şömine olan 40 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Ailenin golf tutkunu gol sahasındayken 24 saat açık sağlık kulübü ve sauna gibi ortalamanın üstünde dinlenme imkânlarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için hızlı çıkış ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x