Long Trail House at Stratton Mountain Resort

Güney Vermont, Stratton Mountain
Long Trail House at Stratton Mountain Resort Genel
Long Trail House at Stratton Mountain Resort Genel
Long Trail House at Stratton Mountain Resort Genel
Long Trail House at Stratton Mountain Resort Öne Çıkan Resim
Long Trail House at Stratton Mountain Resort İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Long Trail House at Stratton Mountain Resort
761 Stratton Access Rd Güney Vermont, Stratton Mountain

Long Trail House at Stratton Mountain Resort misafirlere Stratton bölgesinde, eyalet parkında, Stratton Mountain Resort yakınında ve Villager Kayak Teleferiği ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Snow Dağı ile 14,4 mi (23,2 km) ve Tamarack Kayak Teleferiği ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Bu apart dairede, 10 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 150 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı, mikrodalga fırın ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Ailenin golf tutkunu gol sahasındayken açık tenis kortları ve açık havuz gibi ortalamanın üstünde dinlenme imkânlarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Daire,
Daire, 2 Yatak Odası
Room
Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x