Vanillé Hotel

Route Napoléon, Cagnes-sur-Mer
Vanillé Hotel Genel
Vanillé Hotel Genel
Vanillé Hotel Öne Çıkan Resim
Vanillé Hotel Dış Mekan
Vanillé Hotel İç Mekan
Image More +57 fotoğraf
Vanillé Hotel
39 Promenade de la Plage Route Napoléon, Cagnes-sur-Mer

Vanillé Hotel misafirlere Cagnes-sur-Mer (Cros-de-Cagnes) bölgesinde, Baie des Anges yakınında ve Haut de Cagnes ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Promenade des Anglais ile 4 mi (6,4 km) ve Massena Meydanı ile 8,2 mi (13,2 km) mesafede.

Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 plaj barı ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Family Oda, Engellilere Uygun
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, Zemin Kat
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x