La Villa des Oliviers

Route Napoléon, Cagnes-sur-Mer
La Villa des Oliviers Genel
La Villa des Oliviers Öne Çıkan Resim
La Villa des Oliviers Dış Mekan
La Villa des Oliviers Dış Mekan
La Villa des Oliviers Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
La Villa des Oliviers
13, rue des Capucines Route Napoléon, Cagnes-sur-Mer

La Villa des Oliviers misafirlere Cagnes-sur-Mer (Cros-de-Cagnes) bölgesinde, Baie des Anges yakınında ve Haut de Cagnes ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Promenade des Anglais ile 4 mi (6,4 km) ve Croisette Sahil Gezi Yolu ile 12,4 mi (20 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 15 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x